<

Review – Acer Swift 5 un ultrabook puternic și arătos

AcasăReviewReview - Acer Swift 5 un ultrabook puternic și arătos

Verdict

Acer Swift 5 este un ultrabook bine realizat ce cântărește doar 1 kg și destul de subțire. Ecranul de 14 inch oferă cele mai bune culori iar faptul că vine cu touchscreen este un mare plus. Putem spune că este un laptop office perfect dar și pentru studenți și elevi . Deoarece procesorul Intel de a 11-a generație dă cele mai bune performanțe.
+ Desing plăcut iar culoarea Mist Green este superbă
+ Procesor Intel de a 11-a generație
+ Wi-Fi 6
+ Subțire și ușor
+ Rapid și performant
+ Soluție antimicrobiană
- Puține porturi USB

Pentru o perioadă de timp am testat un ultrabook performant și în același timp arată foarte bine. Și este vorba de Acer Swift 5 ce are un procesor I7 de a 11-a generație ce cântărește aproximativ 1 Kg. 

 

Conținut pachet Acer Swift 5 

Este unul foarte simplu și avem laptop-ul propriu zis cât și cablul de încărcare. Modelul primit de  către noi a venit cu Windows 10 preinstalat iar utilizarea acestuia a fost instant.

Desing

Primul lucru care ma atras Acer Swift a fost designul cât și culoarea acestuia ce este intitulată Mist Green cu o serie de accente aurite. Pe lângă culoarea ce atrage din primul moment ne surprindre prin greutatea scăzută fiind de aproximativ 1 kg și o grosime de aprixamtiv 15 mm.

Acer Swift 5  Spate

Pe lângă culoarea Mist Green acesta sosește și în varianta Safari Gold. Iar ce este intresant, acest laptopt are o carcasă ce oferă o soluție antimicrobiene atât pe carcasă cât și pe ecran ce poate elimina o gamă largă de bacterii, conform protocolul de testare JIS Z 2801 și ISO 22196.

Ecranul este unul FHD de 14 inch ce are un raport de 90 % între ecran și corp. Iar un alt plus este că afișajul este tactic.

Display

Swift 5 vine cu un display de 14 inch și are un raport ecran-corp de 90%. Alături de o rezoluție Full HD și o protecție Coring Gorilla Glass. Ecranul pe lângă că este unul superb este și unul de tip touchscreen.

Acer Swift 5 Display

Iar culorile sunt bine redate, având o acoperire a gamei de culori sRGB de 100%  fiind perfect pentru editare și redare video.

Perfromanță Acer Swift 5 

La această categorie pot spune că laptop-ul se ține bine vine cu un procesr Intel I7 de generați a 11-a alături de pachetul grafic Intel Iris Xe. Pe lângă acest procesor puternic avem 16 GB RAM și 512 GB SSD.

Probabil o extindere a memoriei cu una de 1TB este o necesitate pe viitor.

Tehnologia Wi-Fi 6 este și aceasta prezentă, iar vitezele la internet sunt unele incredibile. Bluetooth 5.1 este prezent și el, porturile prezente 1 x USB-C, 1 X Thunderbolt 4, 1 x USB 3.2 .

Acer Swift 5  lateral

Tastatura este perfectă și avem parte de o spațiere bună, ilmuinatul este și acesta prezent și plăcut în întunerc. Iar Touchpad-ul este înzestrat cu o serie de gesturi utile și bine venite.

Acer Swift 5 lateral 2

Un alt lucru intresant ce se regăsește lângă tastatură este un cititor de amprente ce va ușura logarea pe acest laptotp și ne mai fiind nevoie să introducem o parolă.

Sunet

Oferă un sunet plăcut și bine împărțit însă nu este nimic special la acest însă din punctul nostru de vedere este perfect pentru un asemenea ultrabook.

Baterie 

Chiar dacă în aceste momente bateria nu este un element necesar, mai ales că majoritate țin orele online, munca se face încă de acasă și foarte puțini se duc la birou. Bateria nu este un element cheie pentru achiziționarea unui laptopt.

Însă Acer Swift oferă o baterie de 56 Wh și în testele noastre a rezistat până la 5-6 ore în utilizarea normală. Iar acesta oferă și încărcare rapidă în doar 30 de minute oferă până la 3-4 ore de utilizare.

Concluzie și Preț 

În concluzie Acer Swift 5 este pe departe un ultrabook bine realizat și performant. Ecranul touchscreen este un mare plus și ecranul de 14 inch cu un raport de 90% ecran-corp. Puterea și viteza adusă de procesorul I7 de genarția 11-a face acest ultrabook unul perfect.

Acer Swift 5 Ultrabook

Din păcate nu am găsit modelul testat de către noi însă am regăsti unul asemănător dar benefciază de o placă grafică NVIDIA și un SSD de 1TB a prețul de 5.899 lei .

Notă

Design
Performanță
Sunet
Display
Baterie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH