Review – Notebook de gaming Acer Nitro 7

AcasăGamingDesktopReview - Notebook de gaming Acer Nitro 7
- Finisajele metalice
- Greutatea
- Performanța
- Hardware puternic
- RGB tastaturii
Tastatura și touchpad perfect
- Bateria
Magnet de amprente

Acer vine cu o serie de produse ce au fost prezentate în cadrul evenimentului Next@Acer, iar unul dintre acestea este laptopul Acer Nitro 7 ce este o nouă generație a modelului AN715.

 

Acesta fără probleme este un superb laptop dedicat gaming-ului cu specificații să suporte fără probleme cele mai noi jocuri la detalii grafice înalte.

Specificațiile lui Acer Nitro 7 sunt următoarele :

Date tehniceAcer Nitro 7
EcranIPS 15.6 inch, rezoluție Full HD 1920×1080, 144 Hz timp de răspuns 3 ms
ProcesorIntel Core I7-10750G, 14nm, hexa-core la 2.6 GHz, 5.0 GHz cu Turbo Max
Memorie32 GB DDR4 RMA (2 x 16 GB) la 2933 MHz

SSD 512 GB x 2

GPUNVIDIA GeForce RTX 2060, 6 GB GDDR6
Sistem de operarWindows 10 Pro 64 bit vine preinstalat
ConectivitateWi-Fi 892.11 a/b/g/n/ac/ax până la 2.5 Gbps, Bluetooth 5.0, 2 x USB type-C 3.2 Gen2, HDMI 2.0, Jack 3.5mm, 1 X Gigabit LAN
BaterieLi-Ion 4 celule 3620 mAh cu alimentare la 180 W
Greutate2.5 KG
AlteleTouchpad cu multi atingere, iluminare RGB, Difuzoare Stereo
Dimensiuni363 x 255 x 19.9 * L x l x h

 

După cum se observă în tabelul de mai sus acesta este unu laptop foarte puternic hardware. Iar ca și design acesta este asemănător cu generația trecută. Însă noi nu am avut ocazia să testăm vre-un model anterior însă putem să spunem că acesta are un finisaj de metal ce consider că este un magnet de amprente și dacă nu va fii pus într-o husă în timpul deplasării acestuia eventual va atrage și câteva zgârieturi.

Alimentarea acestui laptop se face prin spate , acest lucru este unul bun mai ales că majoritatea laptop-urilor au ori în partea din stângă sau prin partea dreaptă.

Pe partea laterală din stânga găsim două porturi USB 3.0, un jack combo dedicat căștilor, cât și un port LAN.

Tastatura este plăcută la atingere, pot spune că distanța dintre butoane este perfectă și în timpul sesiunilor de gaming sau scris nu vom avea probleme. Iar iluminarea este una de tip RGB și poate fii modificată cu ajutorul software-ului dedicat Acer. Pe lângă iluminat se pot regla o serie de elemente precum moduri de sunet, ventilatoare, perfromanță etc.

Însă ce ne intresează foarte mult acest laptop este cât de bine se descurcă în jocui, mai ales că vorbim despre un laptop dedicat gaming-ului.

Acer Nitro 7 AN715-52 se descurcă de minune în toate titlurile pe care le-am testat în special am vrut să vedem capabilitatea plăcii video care este un RTX 2060 ce poate susține tehnologia Ray Tracing și DLSS 2.0 . Astfel am realizat o serie de sesiuni de gameplay în Control, GTA V , The Outer Worlds.

În tot acest timp când am testat acest laptop în jocurile de mai sus pot spune că s-a descurcat excelent, zgomotul nu a fost deloc deranjant și pe partea de temperaturi nu au reușit să ajungă la unele mari și am numai cuvinte de laudă pentru partea de răcire a acestui laptop.

Bateria din păcate nu este un punct forte al acestui laptop, aceasta ține între 3-4 ore de lucrat sau gaming însă la câtă putere poate să ofere suntem de părere că este un lucru normal să țină doar atât.

Disponibilitatea lui Acer Nitro 7 AN715-52 nu o cunoaștem deoarece este un laptop nou lansat însă sperăm să îl vedem curând pe piața Românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH