Acasă Tech Mobile Oppo Reno 3 Pro 5G Review

Oppo Reno 3 Pro 5G Review

Oppo Reno 3 Pro 5G este primul telefon din gama Oppo pe care reușim să îl testăm în redacția Techstart.ro și această ocazie a fost cu ajutorul celor de la Orange deoarece ne-au introdus în programul lor special intitulat Orange Smartphone Tester.  În cele ce urmează vom discuta despre ce ne-a plăcut la acest telefon pe toată perioada de testare dar și părțile mai puțin bune pe care le-am observat în tot acest timp.

Oppo Reno 3 Pro 5G vine cu o serie de specificații putem spune noi bune și îl încadrăm în categoria high-midrange ce are un procesor Snapdragon 765G, 12 GB Ram, o cameră quad ce reușește să surprindă cele mai bune cadre în orice situație  dar și un ecran ce suportă 90 Hz și redă culorile la un nivel înalt.

Pentru început telefonul are un design atractiv cu suprafață de sticlă ce nu este un magnet de amprente și display de 6.4 inch ce redă orice imagine sau conținut video în cele mai bune culori până la 90 Hz,  Oppo Reno 3 Pro vine în două culori respectiv negru și albastru, modelul testat de către TechStart.ro a fost cel pe albastru mai exact Starry Blue și reușește să surprindă în orice moment când acest smartphone este utilizat.

Ca și specificații după cum spuneam Reno 3 Pro are un procesor Snapdragon 765G ce suportă și rețeaua 5G iar testele de viteză în zonele în care am beneficiat de 5G au fost foarte bune pe lângă acest procesor avem 12 GB de RAM ce poate să susțină o serie de aplicații și task-uri destul de solicitante pentru acest telefon și putem spune că a trecut cu brio prin utilizarea acestuia într-o serie de jocuri precum Call of Duty Mobile sau PUBG iar când vine vorba de spațiul de stocare avem 256 GB ce ne ajută să instalăm cele mai noi aplicații și să țină toate pozele și clipurile video realizate cu superba cameră a telefonului.

Sistemul de operare este intitulat ColorOS iar la momentul testării am dispus de versiunea V7 iar la bază are Android 10 ceea ce ne-a plăcut a fost faptul că se mișcă destul de bine nu existând probleme de a se bloca în timpul utilizării sau de a avea erori neprevăzute în tot acest timp.

Având în vedere că este un telefon atât de performant și oferă o performanță excelentă are nevoie și de o baterie destul de capabilă, Oppo Reno 3 Pro are o baterie de 4025 mAh și vine la pachet cu un încărcător Fast charging de 30 W ce poate duce bateria la 50% în doar 20 de minute.  Și în toată perioada de testare bateria a reușit să reziste eroic în tot acest timp.

Elementul forte al telefonului este camera aceasta este una de tip quad ce este de 48 MP, 8MP, 13 MP și 2 MP reușind să ajute la surprinderea unor cadre superbe foarte bine colorate comparativ cu device-ul personal respectiv Note 10 Plus pot spune că ma încântat mult mai mult camera și rezultatele oferite de către Oppo Reno 3 Pro. Cadrele realizate au fost în condiții de lumină puternică și unele din ele chiar și pe timp de noapte unde ne-a surprins că a reușit să facă față .

Pe lângă fotografie, acesta poate să realizeze filmări la o rezoluție de până la 4K foarte stabile, fiind perfecte în diferite circumstanțe.

Pe lângă acest pachet de camere mai avem și o cameră pe față ce este încadrată în display ce poate realiza fotografii de 32 MP f/2.4 și reușete să surprindă cele mai reușite selfie-uri.

Pe partea de securitate Reno 3 Pro ne oferă deblocare prin amprentă ce se află sub display, deblocarea facială care se descurcă foarte bine și reușește să deblocheze telefonul instant.  În pachetul telefonului se va regăsii încărcătorul de tip fast charge cu un cablu USB Type-C, o pereche de căști cât și o husă transparentă pentru protecția telefonului.

La final de Review putem spune că Oppo Reno 3 Pro 5G oferă o experiență perfect și vine cu o serie de performanțe ce reușește să detroneze o parte dintre telefoanele la același preț sau poate chiar mai mari.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Design
Performanță
Camera
Preț
La final de Review putem spune că Oppo Reno 3 Pro 5G oferă o experiență perfect și vine cu o serie de performanțe ce reușește să detroneze o parte dintre telefoanele la același preț sau poate chiar mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH