AcasăGamingDesktopReview Trust GXT 258 FYRU un microfon dedicat podcast-ului și live-stream-ului

Review Trust GXT 258 FYRU un microfon dedicat podcast-ului și live-stream-ului

Microfoanele pe USB capătă tot mai mult teren și sunt utilizate de tot mai multă lume ce dorește să ofere un sunet bun atât pentru cei ce doresc să înceapă să realizeze live-stream-uri sau podcast-uri.

În această perioadă am avut în teste GXT 258 FYRU ce ne-a lăsat o impresie bună și putem spune că este o alternativă la anumite branduri ce au prețuri destul de mari și oferă aceași experiență precum GXT 258 FYRU.

Acest microfon vine cu 4 moduri de captare a sunetului: omnidirectional, bidirectional, cardiod și stereo. Aceste 4 moduri sunt realizate să capteze sunetul din diferite direcții.

Microfonul GXT 258 FYRU este încadrat în categoria premium din punctul nostru de vedere, acesta vine în pachet cu stand-ul ce are trei picioare, și microfonul cât și cablul USB-C ce se conectează la calculator. Microfonul ne oferă un finisaj premium încă din momentul în care punem mâna pe el cât și o greutate destul de considerabilă . Pe lângă acest aspect premium mai avem parte și de ilumiare în cinci culor : alb, mov, galben, verde și albastru.

Pe partea din față a microfonului avem două opțiuni una pentru volumul microfonului cât și pentru a oprii microfonul. Sub aceste două avem și un connector jack ce ajută să verificăm microfonul și sunetul acestuia.

În tot acest timp am utilizat microfonul în sesiunile lungi de gamig dar și în diferite teste de înregistrare a uno video-uri, prin asta dormi să specificăm că nu a fost nevoie să instalăm programe speciale sau alte software-uri pentru acesta pur și simplu l-am conectat la calculator și l-am utilizat fără probleme.

Cele patru funcții al microfonului sunt bine venite și am încercat să le explic pe cât de mult am putut :

  • Modul cardioid va capta sunetul frontal, iar asta este setarea potrivita pentru streaming. Deoarece captează cel mai bine vocea iar sunetul de fundal este redus foarte mult.
  • Modul bidirectional capteaza sunetul din doua surse si este potrivit pentru o discutie intre două persoane
  • Modul stereo capteaza sunetul din laterale, astfel se va indrepta atentia catre sunetul incaperii.
  • Modul omnidirectional capteaza sunetul la 360 de grade, fiind setarea perfecta pentru înregistrarea unui podcast.

În concluzie nouă ne-a plăcut foarte mult microfonul Trust GXT 258 FYRU și este perfect atât pentru sesiunile de gaming cât și pentru înregsitrarea de voce.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Design
Sunet
Pret
Calitate
Trust GXT 258 Fyru este pe departe cel mai bun și robust microfon pentrupdocast și live-stream însă poate fi folosit și pentru alte utilități precum sesiunile de gaming alaturi de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[td_block_14 category_id=”8176″ ajax_pagination=”next_prev” f_header_font_family=”824″ f_ajax_font_family=”824″ f_more_font_family=”824″ block_template_id=”” mx1f_title_font_family=”824″ mx1f_cat_font_family=”824″ mx1f_meta_font_family=”824″]

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH

[td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjIwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” mx12f_meta_font_family=”824″ mx12f_title_font_family=”824″ mx12f_cat_font_family=”824″]