fbpx
More

  Review – Returnal PC, un nou titlu PlayStation primește o portare perfectă pe PC

  Publicat în:

  Returnal este unul dintre cele mai interesante titluri pentru generația next-gen a celor de la PlayStation, în momentul lansării pentru PS5 a fost destul de bine primit. Iar de această dată am avut ocazia să îl jucăm și pe PC. 

  Returnal primește o portare bună din toate punctele de vedere

  Pe lângă faptul că putem juca întreg jocul cu ajutorul unui mouse și tastatură, jocul primește și o serie de îmbunătățiri pe partea grafică. Chiar dacă jucăm acest titlu cu mouse și tastatură ne este specificat încă de la început că ne putem bucura de toată experiența jocului dacă avem și controller Dual Sense de PlayStation 5 ce ne oferă haptic feedback alături de vibrații.

  Sistemul pe care am jucat Returnal a fost: 

  Pentru setări am mers prima dată cu cele recomandate de către joc și apoi am început să le maximizez pe toate pentru a vedea cum se descurcă.

  Ce pot spune că în ambele situații am avut parte de experiențe plăcute, în maxed out am avut în jur de 100 de FPS.

  Chiar dacă am avut parte de un super PC pentru a încerca acest titlu cerințele de sistem nu sunt deloc pretențioase și pentru minimul de cerințe aveți nevoie de : 

  CPU: Intel I5-6400 sau AMD Ryzen 5 1500X

  RAM: 16GB

  Placa Video: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) sau AMD Radeon RX 580 (8 GB)

  OS: windows 10

  Spațiu de stocare : 60 GB

  Iar pentru cerințele recomandate, pentru o experiență decentă sunt: 

  CPU: Intel I7-8700 sau AMD Ryzen 7 2700X

  RAM: 16GB

  Placa Video: NVIDIA GTX 2070 Super (8 GB) sau AMD  RX 6700 XT (12 GB)

  OS: windows 10

  Spațiu de stocare : 60 GB

  Pe partea de grafică se observă o serie de diferențe de varianta de console, pe partea de iluminare și reflexii. Atât planeta cât și inamicii întâlniți reușesc să te surprindă cu fiecare zonă explorată și atacuri greu de blocat.

  Sunetul este o experiență aparte pentru Returnal, în majoritatea timpului am jucat acest titlu utilizând, căști și am avut parte de o immersiune aparte.

  Concluzie Returnal PC

  Sony continuă să ofere pentru utilizatorii PC o mică parte din titlurile exclusive PlayStation și nu doar că oferă experiența de joc dar îmbunătățesc grafica și compatibilitatea cu diferitele sisteme pentru a avea cât mai mulți parte de aceste titluri. Noi recomandăm acest joc, codul de review  a fost oferit de către PlayStation România.

   

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole