Acasă Gaming Desktop Review Razer Kraken X o pereche de căști de gaming la preț...

Review Razer Kraken X o pereche de căști de gaming la preț bun

Razer Kraken X este răspunsul companiei în aducerea unei perechi de căști atât pentru gaming cât și pentru utilizarea în activităților zilnice sau de ascultarea a melodiilor preferate.

Noi am avut în teste modelul Razer Kraken X Mercury, mai exact acesta este versiunea de culoare albă cu elemente gri . Pe lângă aspectul plăcut al căștilor mai avem parte și de o pereche de căști foarte ușoară ce cântăresc doar 250 de grame și fac sesiunile de gaming mai relaxante.

Pe partea de sunet acestea stau foarte bine mai ales că prețul acestora este unul foarte bun și putem spune că sunt o pereche de căști entry level pentru cei ce doresc să își realizeze un sistem de gaming complet.

Acestea oferă un sunet 7.1 cu ajutorul software-ului căștilor iar microfonul este unul certificat de către Discord și in timpul sesiunulor de joc nu am avut nici-o problemă vocea se aude clar și reușește să ascundă sunetul de fundal destul de bine.

Conectivitatea se face prin ajutorul unei mufe jack, iar Razer Kraken X Mercury se pot utiliza la alte device-uri precum PlayStation , Nintendo Switch și au reuști să ne ofere un sunet foarte bun.

 

Aspectul lor este unul plăcut bureții din jurul căștilor este unul confortabil și nu deranjează în timpul unor sesiuni mai lungi de utilizare. Ce nu ne-a plăcut la aceste este faptul că nu putem detașa microfonul .

Un alt minus am putea spune este faptul că, cablul nu este îndeajuns de lung având doar 1.3 m iar pentru o serie de utilizatori poate fii un impediment.

În final căștile Razer Kraken X Mercury este o pereche de căști de buget, cu un aspect foarte intresant mai ales culoare acestora ce este o combinație între alb și gri. Sunetul oferit este bine echilibrat și au reuști să ofere atât în sesiunile de gaming, vizionarea filmelor un sunet bun și clar.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Aspect
Sunet
Microfon
Preț
Razer Kraken X Mercury este o pereche de căști bună, ce au un aspect plăcut. Design-ul este unul aparte mai ales pentru culoarea oferită acestei versiuni. Microfonul este unul bine echilibrat dar ce ne-am dorit foarte mult este să ne ofere posibilitatea de a îl detașa. Recomandăm această pereche pentru cei ce doresc să își achiziționeze o pereche ce oferă perfomanță la un preț bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH