Review – Monster Hunter Rise , Nintendo Switch

AcasăReviewReview - Monster Hunter Rise , Nintendo Switch

Verdict

Monster Hunter Rise este un titlu bine realizat de către Capcom acesta este momentan disponibil pentru consola Nintendo Switch însă experiența livrată este pe departe o experiență de primă clasă. Grafica și performanța jocului este bine realizată, un gameplay cu o rejucabilitate mare. Rise este o experiență Monster Hunter din toate punctele de vedere.
+ Rejucabilitate mare
+ Grafică și performanță pe Nintendo Switch
+ Gameplay îmbunătățit
- Pentru cei ce joacă prima dată un titlu Monster Hunter poate părea puțin cam complicat și destul de încărcat ca și gameplay

Seria de jocuri Monster Hunter reușește să își recapete măreția și având un succes destul de mare cu serie Monster Hunter World. Capcom lansaează Monster Hunter Rise pentru PC și Nintendo Siwtch. Noi am avut la review versiunea de Switch și am fost plăcuți surprinși de ceea ce poate aduce acest nou joc, de la performanță până la gameplay și poveste.

Pentru cei ce nu sunt familiari cu seria de jocuri Monster Hunter tot ceea ce trebuie să facem este să eliminăm monștrii de dimensiuni gigantice și să realizăm gear din ce în ce mai bun.

Japonia feudală în Monster Hunter Rise

În Rise suntem aduși în Japonia Feudală unde fiecare vânătoare ne va duce la o luptă cu cei mai spectaculoși monștrii. Peisajele sunt excelente iar hub-ul dedicat ce este un sat arată incredibil de bine. Iar în interiorul acestui sat avem parte de o mulțime de NPC-uri.

Pentru început povestea nu este un punct forte pentru seria Monster Hunter. Însă reușește să exceleze în alte situații.

Monster Hunter Rise Review Switch

La început Rise are o pornire mai greoaie și primele ore poate că sunt puțin confuze pentru cei ce nu au jucat până acum un titlu Monster Hunter. Însă pe parcurs totul devine mult mai clar și distracția de a vâna Monștrii este mult mai mare și satisfăcătoare.

Comparând cu Monster Hunter World avem parte de multe îmbunătățiri ale gameplay-ului dar și o serie de noi mecanici.

Avem și un nou companion intitulat Palamute ce este asemănător unui câine. Și este bine venit în diferite situații deoarece îl putem călării și înzestra cu cele mai speciale și bune armuri. Însă pe lângă acesta este și un Palico ( asemănător unei pisici) ce poate să fie în ajutorul nostru în luptele cu monștrii.

Pe lângă toate aceste ajutoare se alătură și Wirebug ce este asemănător cu unui cărlig. Și putem traversa mai multe zone foarte ușor. Însă va avea o perioadă de încărcare pentru acest Wirebug.

Monster Hunter Rise este mai bun în multiplayer

După cum spuneam mai sus campania single-player a jocului Monster Hunter Rise nu excelează. Însă modul multiplayer este cea mai fun și intresantă experiență unde ne alăturăm altor vânători.

Monster Hunter Nintendo Switch

Armele sunt variate și avem o vastă serie de arme și armuri atât pentru noi cât și pentru companionii noștri.

Capcom reușește o performanță de invidiat pe Switch

Dacă pe partea de gameplay Monster Hunter Rise este o experiență distractivă și plină de gameplay. Pe partea de performanță jocul stă foarte bine. Am fost plăcut surprins pentru faptul că jocul are timpi de așteptare foarte mici.

Iar când vine vorba de grafică arată superb, jocul funcționează pe baza enginului grafic Re Engine și putem să spunem că arată superb.

Atât în luptele cu monștrii imenși sau în hub-ul plin de clădiri și NPC-uri nu am întâmpinat probleme precum scăderi de FPS atât când consola era legată la un Tv sau când aceasta era utilizată handheld.

Cât am testat și jucat Monster Hunter Rise nu am întâmpinat probleme și am putu să ne bucurăm de gameplay-ul oferit.

Jocul este deja lansat și valabil la toți retailerii cunoscuți din țară dar și în magazinul virtual Nintendo Shop. Monster Hunter Rise este o perioadă exclusiv pentru Switch însă în anul 2022 va apărea și pe PC.

Așteptăm să vedem ce vor aduce și viitoarele DLC pregătite de către Capcom pentru Monster Hunter Rise.

Notă

Gameplay
Grafică
Multiplayer
Rejucabilitate
Sunet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH