Acasă Gaming Desktop Review, Resident Evil 3 Remake

Review, Resident Evil 3 Remake

Capcom în ultima vreme parcurge o perioadă foarte bună, aceștia având o serie de noi titluri dar și remake-uri ce reușesc să ne întreacă așteptările din toate punctele de vedere. Anul trecut aceștia au oferit un nou titlu Devil May Cry cât și un remake al joculuo Resident Evil 2 fiind din punctul meu de vedere o capodoperă având o grafică excepțională și a reușit să păstrăze atmosfera horror a seriei Resident Evil.

De această dată Capcom sosește cu Resident Evil 3 fiind tot un Remake ce utilizează engine-ul grafic Re Engine ce a fost introdus pentru prima data în jocul Resident Evil 7 (2017) și încă reușește să livreze o grafică excelentă.

Resident Evil 3 are în prim plan pe Jill Valentine ce este pusă în situația de a salva orașul Raccoon City de virusul lansat de către Umbrella Corporation, iar tot în același timp cât populația se infectează și se trasnformă în zombie aceștia realizează o armă biologică intitulată Nemesis ce o va urmării pe Jill în orice moment iar acest lucru devine în același timp frustrant dar și o provocare.

Jocul se prezintă din punct de vedere grafic excepțional fiind la nivelul remake-ului de anul trecut și acesta vine cu noi mecanici ce aduce acest titlu la standardele de astăzi . O diferențiere față de titlul precedent, este campania single player ce ne prezintă doar o singură poveste unde jucăm atât cu protagonista Jill Valentine dar și cu Carlos Oliveira ce se alătură pe parcursul poveștii. Comparativ cu jocul precedent vom parcurge diferite segmente cu fiecare în aceași campanie-single player.

Jocul se prezintă excepțional pe tot parcursul sesiunii de joc nu am întâmpinat probleme atât tehnice cât și grafice, varianta oferită la review a fost pentru PlayStation 4 iar noi l-am jucat pe un PlayStation 4 Pro. Din punctul de vedere al gameplay-ului este asemănător cu Resident Evil 2 Remake schema de joc nu a fost schimbată. Iar acțiunea în acest titlu se află la fiecare colț și nu suntem încărcați cu atâtea puzzle-uri sau elemente de găsit.

Ce a fost foarte intresant la acest titlu chiar dacă acțiunea este prezentă oriunde, trebuie să gândim foarte bine când utilizăm muniția din dotare deoarece aceasta este limitată și putem să întâmpinăm diferite momente critice unde ne vor ataca o serie de inamici ce nu le vom putea face față.

Precum și Mr. X din Resident Evil 2, Nemesis este o nouă abominație realizată de către Umbrella Corporation și acesta este pe urmele noastre însă chiar dacă la prima vedere pare de neclintit acesta are și câteva puncte slabe ce pot fii exploatate pentru a îl învinge.

Având în vedere că acest titlu prezintă o rejuacbilitatea destul de scăzută, Capcom a încercat să aducă ceva nou acestui titlu respectiv un mod multiplayer intitulat Resdient Evil Ressitance. Ce este un mod de joc în care unul dintre aceștia este un supervizor ce va pune la grea încercare ceilalți jucători și îi va pune în fața unor obstacole grele. Cel ce este supervizor poate urmării acțiunea prin ajutorul camerelor sau chiar să intre în pielea diferiților inamici ce sunt puși să elimine jucătorii.

Pe cealaltă parte sunt patru jucători ce trebuiesc să supraviețuiască și să își folosească abilitățile cât și armele pentru a scăpa. Pe parcurs vor exista o serie de puzzle-uri și multe alte provocări.

Este o adiție plăcută asupra jocului, unde în modul multiplayer sunt introduse cutiile ce vor debloca o serie de elemente customizabile iar pentru a le dobândi este nevoie să jucăm modul multiplayer sau să le achziționăm cu ajutorul microtranzacțiilor.

În final Resident Evil 3 Remake se prezintă foarte bine, avem o campanie single-player antrenantă și plină de acțiune din punctul nostru de vedere era necesară să fie puțin mai lungă eventual să existe campanii separate pentur Jill și Carlos. Iar modul multiplayer aduce un plus acestui titlu și mai ales modelul abordat prinde tot mai mult.

Pentru cei ce doresc să achiziționeze Resident Evil 3 Remake o pot face de aici și este valabil și în magazinele digitale. Jocul fiind valabil pentru PlayStation 4, PC și Xbox One. Resident Evil 3 Remake este distribuit în România de către Best Distribution

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Gameplay
Story
Grafică
Sunet
Multiplayer
Rejucabilitate single-player
Capcom revine și în acest an cu un remake de excepție reușind să aducă Resident Evil 3 la standardele din vremurile noastre și aduce o grafică exemplară cu o atmosferă horror specifică acestei serii. Recomandăm cu căldură jucarea acestui titlu mai ales pentru fanii Resident Evil. Iar modul multiplayer este bine venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH