Acasă Gaming Razer Kishi valabil pentru IPhone

Razer Kishi valabil pentru IPhone

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat disponibilitatea imediată a Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone, versiunea pentru iOS a accesoriului de mobile care a câștigat două premii ”Best of CES” în ianuarie. Echipat cu stick-uri analog care au și funcție de buton, cu un D-pad cu opt direcții și cu butoane cu funcții multiple, noul Kishi for iPhone este iterația controllerului Razer care aduce în premieră precizia controlului de pe console și utilizatorilor Apple.

“Odată cu creșterea funcției de crossplay în lumea gaming-ului, Razer Kishi vine în sprijinul jucătorilor de pe mobile, oferindu-le șanse egale,” a declarat John Moore, Head of Marketing and Sales, Growth Peripherals în cadrul Razer. “Razer Kishi for iPhone aduce această egalitate colecției extraordinare de jocuri din Apple Arcade, garantând că victoria se poate obține, indiferent unde se află jucătorii.”

Razer disponibil pe dispozitivele Apple

Razer Kishi for iPhone le oferă dispozitivelor iOS controlul precis specific consolelor, prin intermediul conexiunii prin portul Lightning. Mai mult, Razer Kishi for iPhone dispune de certificarea MFi (Made for iPhone), fiind complet compatibil cu Apple Arcade,  serviciul bazat pe abonament dezvoltat de Apple în cadrul App Store, care oferă acces la peste 120 de jocuri distractive. Cu un singur abonament, până la șase membri de familie se pot bucura de jocuri fără reclame și microtranzacții  atât pe iPhone, cât și pe iPad, Mac și Apple TV. Odată cu lansarea celui mai nou model, gama de dispozitive Razer Kishi oferă o nouă experiență de gaming utilizatorilor de telefoane iPhone 6 Plus sau mai recente.

Razer Kishi for iPhone este disponibil acum în oferta Apple Online Store, o premieră pentru Razer, acesta fiind primul său produs listat de această pagină web. Accesoriul va fi disponibil și în cadrul unei selecții de magazine Apple Store din întreaga lume începând cu 22 septembrie, extinzând astfel oferta de accesorii de gaming din magazine.

Proiectat pentru victorie

Noul Razer Kishi le oferă utilizatorilor de iPhone funcționalitatea și precizia caracteristice consolelor. Design-ul ergonomic îl face ideal pentru sesiunile de joacă prelungite, controller-ul având o priză confortabilă și butoane amplasate perfect pentru o utilizare intuitivă. Configurația inteligentă și ergonomia controller-ului asigură confortul utilizării pe întreaga durată a sesiunii de joc.

Conectivitatea inteligentă transformă Razer Kishi for iPhone dintr-un simplu accesoriu într-o extensie naturală a utilizatorului. Noul Kishi folosește o conexiune Lightning cu o latență ultra-scăzută care elimină orice urmă de input lag, oferindu-le jucătorilor răspuns instant în urma acționării butoanelor. Încărcarea pe durata folosirii permite sesiuni neîntrerupte, deoarece    iPhone-ul poate fi alimentat prin conectarea încărcătorului direct la controller.

Despre Razer Kishi

  • Modele de iPhone compatibile: iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
  • Certificat MFi (Made for iPhone)
  • Alimentare de tip Pass-through prin portul Lightning
  • Stick-uri analog cu funcție de buton

 

Preț și disponibilitate

109,99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE