More

  Razer Huntsman Elite review

  Publicat în:

  Astăzi vă vom prezenta o tastatură a celor de la Razer, respectiv Huntsman Elite. Aceasta este o tastatură mecanică mai exact opto-mecanică ce beneficiază de o nouă tehnologie a celor de la Razer, pe lângă aceastea avem parte și de iluminare RGB, specială pentru împătimiții perifericelor de gaming și nu numai . Dacă ar fi să comparăm această tastatură cu o mașină, am putea spune că este Rolls-Royce-ul tastaturilor datorită materialelor premium utilizate pentru aceasta.

  Tastele

  Cei de la Razer au venit cu o nouă inovație în materie de taste, mai exact un sistem optic ce are un senzor de lumină optică în interiorul comutatorului ce permite la apăsarea unei taste. Iar receptorul se activează prin  acest semnal luminos, acționând instantaneu. Mai exact timpul de răspuns este instant și ajută la creșterea vitezei de scris cât și în jocuri oferind rezultate excelente mai ales în jocurile competitive. În momentul în care tasta este apăsată, aceasta face un click instant, oferind o senzație foarte plăcuta și sigură.Un minus pentru această tastatură este faptul că tastele sunt destul de zgomotoase și în unele ocazii deranjează cum ar fii pe timp de noapte.

  Tastele au o bară de stabilizare în partea de sus a comutatorului , ce asigură că mișcarea tastei rămâne la nivel și constantă indiferent de colțul tastei de apăsare. Acest design oferă o durabilitate a tastelor de până la de doua ori mai mult în comparație cu alte tastaturi.

  În colțul din dreapta-sus, sunt o serie de butoane ce permite să controlezi programele media precum să schimbi următoarea melodie, să pui pauza există chiar și o rotiță ce ajută la modificarea volumului.

  Iluminarea 

  Tastatura are iluminare RGB pe toate cele 4 laturi ale sale și 38 de zone ce pot fi personalizate. Aveți posibilitatea de a selecta dintre 16,8 milioane de culori pentru a crea efectele de iluminare dorite. Pesonalizarea se face prin intermediul aplicației „Razer Synapse”, ce se instalează automat în momentul în care conectați tastatura  la PC-ul dumneavoastră. Acesta are o suită de moduri de iluminare disponibile, printre care: iluminarea pe ritmul muzicii, iluminarea în funcție de sunetul vocii dumneavoastră sau chiar iluminarea în funcție de acțiunea din jocuri. Suportând o serie de jocuri precum Counter Strike : Global Offensive, Fortnite, PUBG cât și multe alte titluri, lumina tastaturii interacționează cu acțiunea din jocurile propriu-zise.

  Accesoriu

  Varianta Elite vine în plus cu o prelungire magnetica pentru odihnirea încheieturii ce se fixează în fața tastaturii cu ajutorul unui magnet, fiind foarte ușor de montat și de demontat. Aceasta are iluminare rgb pe cele 2 parti laterale și pe partea din fată, oferind o continuitate a iluminării tastaturii și permite personalizarea a 20 de zone de iluminare. Aceasta este confecționată din piele de pluș pentru confort de lungă durată și putem garanta că oferă o senzație foarte plăcuta și ba chiar de atât, o relaxare a încheieturii, tocmai de aici a pornit și comparația cu Rolls-Royce, datorită materialelor premium și a confortului oferit.

  Pentru a conecta tastatura la PC-ul dumneavoastră aveți nevoie de 2 slot-uri USB libere, deoarece prelungirea magnetică necesită un port USB separat pentru alimentare. Cablul este înfășurat într-o plasă de protecție ce îi oferă o rezistență foarte bună, fiind aproape impermeabil.

  Alte aspecte foarte plăcute observatre de către este finisajul de aluminiu al tastaturii ce ne oferă o anduranță mai mare în timpul sesiunilor de gaming. În plus permite apăsarea a zece taste simultan fără a exista ghosting. Iar un mod foarte esențial tutror gamerilor este Gaming Mod ce blochează o serie de taste pentru a nu fi apăsate din greșeală în timpul jocului.

  Iar pentru cei ce doresc să achiziționeze această tastatură o pot face chiar de aici.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related

  Razer Huntsman Elite reviewRazer Huntsman Elite este una dintre cele mai bune tastaturi, testate de către noi. Chiar dacă prețul este unul destul de ridicat Razer ne oferă o serie de motive pentru acesta începând de la finisajul de aluminiu al tastaturii până la wrist-pad-ul de beneficiază și el de iluminare RGB. Suntem de părere că o astfel de tastatură oferă sesiunii bune de gaming și performanță la nivel înalt, mai ales cu ajutorul tehnologiei avansate adusă switch-urilor.