fbpx
More

  Razer Blackshark V2 Hyperspeed căști ușoare și performante concepute pentru jucătorii profesioniști

  Publicat în:

  Razer, a anunțat cel mai nou membru al familiei de căști BlackShark premiată în multiple rânduri: Razer BlackShark V2 HyperSpeed. Noile căști wireless cu greutate redusă, proiectate pentru fanii esports, ridică standardele prin oferirea unui grad ridicat de confort și de performanță pe perioade îndelungate, indiferent că vorbim de competiții sau de sesiuni de tip maraton.

  Performanță ridicată combinată cu greutate redusă

  Cântărind doar 280g, noile BlackShark V2 HyperSpeed sunt cele mai ușoare căști din gama BlackShark. Greutatea redusă nu afectează stabilitatea și poziția căștilor pe cap, astfel jucătorii putând să se concentreze în totalitate la joc. BlackShark V2 HyperSpeed oferă maximum de confort indiferent de lungimea sesiunii de joc, datorită cupelor confecționate dintr-un mix de materiale textile care permit o bună circulație a aerului și sunt acoperite cu o piele sintetica ce are efect de catifea. Pe interior cupele sunt capitonate cu spumă cu memorie.

  Comunicare deosebit de clară datorită microfonului Razer™ HyperClear Super Wideband  

  Secretul succesului când vine vorba de jocurile în echipă este comunicarea. Noile căști vin echipate cu cel mai avansat microfon dezvoltat de Razer, HyperClear Super Wideband Mic, care a debutat odată cu BlackShark V2 Pro 2023. Acest microfon next-gen poate fi poziționat după placul utilizatorului pentru a asigura o captare clară și precisă a vocii, la un nivel care depășește orice alte căști wireless disponibile în momentul de față. Vocea captată și redată la nivel high-definition, asigură o comunicare deosebit de clară între membri echipei chiar și în mijlocul celor mai înflăcărate confruntări. Pe lângă microfonul de top, căștile sunt echipate cu difuzoare Razer™ TriForce Titanium 50 mm oferind astfel o experiență acustică superioară din toate punctele de vedere.

  Tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless și durată de funcționare de până la 70 de ore

  BlackShark V2 HyperSpeed este echipat cu cea mai avansată tehnologie fără fir din industrie,  Razer HyperSpeed Wireless, care asigură o conexiune stabilă alături de cei mai buni timpi de răspuns. Design-ul special reduce interferențele cauzate de alte echipamente electronice, în timp ce butonul Razer SmartSwitch permite comutarea facilă între PC și dispozitivele mobile. O singură apăsare de buton face trecerea de la conexiunea de 2.4GHz la Bluetooth și viceversa. Având o durată de funcționare impresionantă de până la 70 de ore dintr-o singură încărcare, jucătorii se pot concentra pe joc fără să-și facă griji în privința bateriei. Căștile pot fi folosite în modul pe fir atunci când se încarcă folosind cablul USB de tip Type-C.

  Pentru mai multe detalii despre Razer BlackShark V2 HyperSpeed vizitați pagina Razer.com.

  Razer BlackShark V2 HyperSpeed

  149,99 Euro
  Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole