Razer aduce tehnologia THX pentru toate PC-urile de gaming

Acasă Gaming Desktop Razer aduce tehnologia THX pentru toate PC-urile de gaming

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi disponibilitatea Razer THX Spatial Audio App pentru Windows 10. Noua aplicație oferă sunet surround 7.1 prin intermediul unor boxe virtuale ce pot fi ajustate pentru un sunet pozițional superior. Astfel, Razer THX Spatial Audio App îmbunătățește experiența de gaming , putând fi folosită cu toate tipurile de căști, oferindu-le jucătorilor cea mai bună experiență surround, indiferent dacă utilizează o conexiune jack de 3.5mm, Bluetooth sau USB.

“Împreună cu THX, am dezvoltat o soluție audio captivantă, care răspunde la cea mai des întâlnită nevoie a jucătorilor, poziționare audio dinamică și precisă,” a declarat Alvin Cheung, Senior vice president al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Am reușit să obținem acest rezultat pornind de la experiența de sunet cinematografic a THX, căreia i-am adăugat o gamă largă de posibilități de personalizare, pentru un reglaj fin menit să îmbogățească experiența ascultătorului.”

“THX este încântată să colaboreze cu Razer pentru a îmbunătăți experiența de gaming prin THX Spatial Audio,” a declarat Jason Fiber, Senior vice president și General manager al diviziei de tehnologii mobile a THX Ltd. “Aplicația oferă o experiență veridică nu doar în gaming, ci și în cazul vizionării de filme și ascultării de muzică.”

Sunet pozițional pentru cea mai bună experiență audio de gaming

THX Spatial Audio oferă una dintre cele mai autentice experiențe de sunet pozițional, chiar și ascultând surse pur stereo, mulțumită motorului de procesare audio de la THX. În mod obișnuit, sistemele de sunet surround necesită o sursă audio optimizată pentru o configurație multi-speaker, însă motorul de procesare audio THX este capabil să producă un câmp auditiv larg, cu o poziționare veridică a sunetelor în spațiul auditiv, chiar dacă este utilizată o sursă cu doar două canale. Indiferent dacă este utilizată o sursă stereo, 5.1 sau 7.1, procesarea THX combinată cu sistemul unic de poziționare a difuzoarelor virtuale oferă ca rezultat un sunet 3D ce este perceput instinctiv ca fiind natural, aducând astfel jocurile la viață.

Orice gamer este de acord cu faptul că localizarea precisă a oponentului reprezintă diferența dintre a câștiga și a pierde. Cu aplicația Razer THX Spatial Audio, jucătorii pot identifica rapid poziția adversarilor bazându-se exclusiv pe zgomotele pe care aceștia le produc  în joc, iar acesta este un avantaj competitiv major. Acest nivel de acuratețe reduce în mod considerabil și oboseala. Prin faptul că jucătorul nu mai trebuie să depună un efort considerabil de a înțelege poziția inamicilor, acesta poate avea sesiuni de joc mai bune, cu durate mai lungi.

Opțiuni numeroase pentru o experiență surround personalizată

Grație anilor de experiență în modelarea 3D a sunetului, THX a realizat faptul că fiecare persoană aude în mod diferit și are propriile preferințe în ceea ce privește sunetul: volumul, frecvențele și direcția sunetului sunt experimentate diferit de fiecare individ. Pentru a oferi o experiență completă de ascultare, aplicația Razer THX Spatial Audio include o suită bogată de opțiuni de personalizare. Printre ele se numără poziționarea difuzoarelor virtuale, ajustarea distanțelor și a volumului, aceste aspecte permițându-le fiecărui utilizator să modifice experiența surround după propriile preferințe auditive.

Mai mult, utilizatorii pot personaliza sunetul oricărui joc și al oricărei aplicații media, astfel încât să reproducă exact condițiile în care creatorii conținutului respectiv au dorit ca acesta să fie ascultat. Utilizând secțiunea Equalizer din aplicația Razer THX Spatial Audio, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de configurații predefinite denumite THX Tuned Presets, sau pot crea, modifica și salva propriile configurații ale egalizatorului pentru o experiență de ascultare perfectă, personalizată. Atunci când utilizatorul dorește să se joace, motorul audio THX îi va furniza sunet pozițional care îl va ajuta să câștige, iar când acesta dorește să se relaxeze ascultând muzică, nu trebuie decât să schimbe profilul de sunet din aplicația Razer THX Spatial Audio, iar aceasta îi va oferi o experiență plină și captivantă, care-l va face să creadă că se află pe scenă, între artiștii preferați.

Compatibilitate maximă

Razer THX Spatial Audio App pentru Windows 10 a fost proiectată să funcționeze cu toate brandurile de căști, făcând disponibilă experiența THX Spatial Audio pentru cât mai mulți utilizatori cu putință. Compatibil cu tipurile de conexiune de 3.5mm, USB și Bluetooth, acum toți utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți experiența audio stereo, dar și sunetul virtual 5.1 sau 7.1, utilizând Razer THX Spatial Audio App.

Razer THX Spatial Audio App se instalează împreună cu un widget ce poate fi accesat prin intermediul Windows Game Bar pentru Windows 10 (combinația de taste Win + G) și care oferă acces rapid la funcțiile de bază precum schimbările setărilor de egalizator în timp real.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

12,49 Euro în cazul upgrade-ului de la 7.1 Surround

24,99 Euro pentru achiziția pachetului standard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

PC Garage oferă 15% reducere la pachete AMD

PC Garage, a dat startul unei noi campanii în care oferă reducere pentru unul din produsele AMD cumpărate în combinaţia procesor + placă video....

eMag repune în vânzare seturile de 50 măști de...

eMag este unul dintre cele mai mari magazine de retail online cât și offline din România. Aceștia încearcă să combată pe cât de mult...

Allview dă startul campaniei Black November

Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02...