More

  Steelseries lansează noi membrii de gaming intitulați Aerox

  Published on:

  SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, a dezvăluit astăzi trei noi membri ai premiatei sale familii de mouse-uri Aerox, creând fuziunea dintre designul ultra-ușor și opțiunile butoanelor personalizabile, maximizând astfel precizia, viteza și confortul pentru fiecare tip de gamer. Similar cu modul în care inovațiile din domeniul aerospațial aduc tehnologii avansate și îmbunătățiri de design noilor categorii de produse, designurile ultra-ușoare și structurale văzute pentru prima dată în Aerox 3 se extind către noile mouse-uri Aerox 5, Aerox 5 Wireless și Aerox 9 Wireless.

   

  Greutatea mai mică echivalează cu viteza și rezistența. Viteza și rezistența echivalează cu victoriile. Indiferent de joc, gamerii își doresc un avantaj, capacitatea de a juca mai bine și capacitatea de a câștiga. Indiferent dacă se joacă competitiv online sau încearcă pentru a 17-a oară să treacă de ultimul boss al unui joc Souls, linia de mouse-uri ultra-uşoare Aerox oferă gamerilor posibilitatea de a se mișca mai rapid, mai precis și cu mai puțină oboseală, astfel încât să poată să-și mențină nivelul de joc, indiferent cât de lungă este sesiunea de gaming.

   

  Personalizarea este cheia. De la aplicații și comenzi rapide de pe un telefon mobil la o cafea la Starbucks, aproape totul în viață este personalizabil astăzi. Modul în care oamenii joacă jocuri nu ar trebui să fie diferit.

   

  Acum, gamerii pot personaliza butoanele programabile de pe Aerox 5, Aerox 5 Wireless și Aerox 9 Wireless având acces imediat și la îndemână, la orice doresc, oricând au nevoie.

   

  De la comenzi rapide și macro pentru Fortnite sau League of Legends până la iluminarea RGB sincronizată pentru stația de luptă a unui gamer, noua linie de mouse-uri Aerox poate fi personalizată pentru a se adapta oricărui stil de joc sau oricărei ambianțe.

  • SteelSeries Aerox 5Rapid ca fulgerul.

  Cel mai ușor mouse multi-gen de pe planetă abia este detectat de cântar la o greutate de doar 66 de grame. Combinând designul ultra-ușor cu 9 butoane programabile, Aerox 5 oferă gamerilor versatilitate adevărată și capacitatea de a se adapta într-o clipă la orice gen (de joc) pe care îl joacă.

  Senzorul TrueMove Air și patinele 100% din PTFE Virgin Grade asigură că fiecare mișcare este fără efort și urmărită cu o precizie maximă, în timp ce contactele noastre Golden Micro IP54 înseamnă că fiecare comanda este înregistrată exact așa cum se dorește.

  Strălucitoarea iluminare PrismSync pune la dispozitie 3 zone RGB, iar AquaBarrier™ oferă rezistență la apă certificată IP54 – aducând liniște în caz de lichide vărsate și accidente.

   

  • SteelSeries Aerox 5 WirelessPersonalizare Fuzionată x Performanță Dezlănțuită.

  Cel mai ușor mouse multi-gen fără fir de pe planetă cântărește 74 de grame și oferă autonomie a bateriei până la 180 de ore. O încărcare de doar 15 minute asigură peste 40 de ore de utilizare.

  Folosind Wireless Quantum 2.0 și Bluetooth, gamerii se pot juca cu adevărat liber și mai ușor pe mai multe dispozitive și pentru mai mult timp decât oricând. Cele 9 butoane programabile și senzorul TrueMove Air oferă precizie și acuratețe fără rival.

   

  • SteelSeries Aerox 9 WirelessMouse-ul MOBA și MMO suprem.

  Aducând prima inovație adevărată genurilor MMO și MOBA în ani de zile, Aerox 9 Wireless cântărește doar 89 de grame, oferind în același timp utilizatorilor acces la 12 butoane programabile pentru degetul mare.

  Aerox 9 Wireless utilizează conectivitate Quantum 2.0 Wireless și Bluetooth, contacte Golden Micro IP54 de ultimă generație (evaluate pentru 80 de milioane de clicuri [de 3 ori mai durabile față de alte mouse-uri pentru gaming]), un senzor TrueMove Air și protecție AquaBarrier™ certificată IP54. Pentru a elibera gamerii de cabluri un timp cât mai îndelungat, cel mai ușor mouse MMO/MOBA de pe planetă oferă până la 180 de ore autonomie a bateriei, și posibilitate de reîncărcare rapidă în doar 15 minute pentru peste 40 de ore de gaming.

   

  Disponibile în România începând cu a doua jumatate a lunii Aprilie, mouse-urile Aerox 5, Aerox 5 Wireless si Aerox 9 Wireless vor avea următoarele prețuri recomandate:

   

  • Aerox 5 – 450 lei
  • Aerox 5 Wireless – 750 lei
  • Aerox 9 Wireless – 800 lei

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.