<

Recomandările CBS Reality pentru luna Mai

AcasăFilme & SerialeRecomandările CBS Reality pentru luna Mai

CBS Reality oferă pentru luna Mai premiere și sezoane noi din cele mai îndrăgite show-uri.  Criminaliștii sosesc cu sezonul 1 și 2 în premieră , Rumble & Hum vine cu sezonul 2 în premieră plus multe altele doar la CBS Reality.

 

Rumble & Hum, Tatuaje cu personalitate – Sezon 2 (Premieră 1-6 mai de la 8:40, 12:50 și 20:20) 

CBS Reality Rumble & Hum, Tatuaje cu personalitate

Ai planificat asta de luni de zile, ți-ai transformat întreaga poveste într-o singură imagine atemporală și te-ai abținut să bei 24 de ore. Acum este timpul să îți răsucești mânecile și să te pregătești pentru cea mai nebună experiență de tatuaj din oraș. Cu zgomotul unui motor V-twin și zumzetul unei mașini de tatuat de ultimă generație. Magazinul de tatuaje din Johannesburg, Rumble & Hum te va da pe spate!

Urmărește cel mai zăpăcit amestec de comedie și lacrimi ce se desfășoară într-o capodoperă de cerneală și piele. Artistul ”Vudu” Lew Williams nu se abține de la remarcile sale, farse și concetrarea zen atunci când pune acul pe piele. Oamenii aceștia sunt sălbatici, gălăgioși și de nestăpânit atunci când vine vorba de umor nebun, clienți excentrici și arta tatuajului. Bun venit la Rumble & Hum.

Criminaliștii – Sezonul 1 și 2 (Premieră 24 mai – 4 iunie de la 14:05 și 21:10)

 

Dacă sunteți un fan al științei criminalistice de tip CSI, atunci această emisiune vă va face să stați în fața nicilor ecrane. Dar aveți grijă – uneori adevărul poate fi mai ciudat decât ficțiunea. În această serie, criminalistii și poliția sunt „eroii”. Știința este „arma secretă”, iar prezentatorul nostru, „ghidul”, pe măsură ce dezlegăm dovezile, punem știința la lucru și descoperim adevărul din spatele fișierelor reale ale cazurilor de criminalitate.

Cazurile acoperă toate laturile științei criminalistice, inclusiv stropirea de sânge, ADN-ul, marcarea instrumentelor. Criminalistica digitală, toxicologie, entomologie și cele mai noi tehnologii științifice de ultimă oră. Aceste povești îngrozitoare sunt spuse într-un amestec de reconstituiri stilistice. Dovezi reale de criminalistică și poliție, interviuri și arhive.

Deși fiecare episod urmărește povestea unei omucideri, accentul nu se pune pe „groaznic și sângeros”. Ci pe complexitatea criminalității și agerimea celor care soluționează crima.
Spectatorii sunt atrași de evenimente pe măsură ce se desfășoară acțiunea poliției și echipei de criminalistică, găsind indicii direct de la locul crimei și pe măsură ce datele sunt evaluate, iar puzzle-ul complex despre ”ce”,”când”, ”unde”, ”cum” și ”cine” va începe să prindă contur.

Infidelități – Sezonul 9 (premieră de luni până vineri de la 22:50 și 02:40 până pe 14 mai)

Filmările ascunse ale camerelor, colectate de detectivii privați ai emisiunii, confirmă cel mai rău coșmar alpartenerilor suspicioși.

În primul episod al acestui sezon o întâlnim pe Angela, care în ultimele luni ale relației sale cu partenerul său,lucrurile nu au fost în regulă. Iubitul Angelei nu o face să simtă că mai este dorită. Acesta petrece mult timp pecomputer în toiul nopții. Angela a verificat istoricul computerului, constatând că el era membru al unei camere de chat pentru burlacii de 30 de ani.

Angela se simte stânjenită pentru că l-a apărat în fața familiei sale.Îngrijorată de faptul că iubitul ei vinde mai mult decât doar mașini, Angela apelează la detectivii emisiunii pentru ajutor. Două săptămâni mai târziu, suspiciunile Angelei sunt confirmate, iar „Infidelități” îi oferă posibilitatea de a-și confrunta temerile.

O Fracțiune de Secundă – Sezon 7 (premieră între 24 aprilie 8 mai)

Această emisiune aduce la viață poveștile oamenilor obișnuiți care au înfruntat situații
neobișnuite.

Cu acces la o varietate de resurse, cum ar fi imagini video și telefonice filmate de victime și
spectatori, apeluri dramatice la numărul de urgență și relatări de primă mână de la victime și de la prietenii și familiile lor, emisiunea reconstituie momentele în care evenimentele cotidiene se transformă în dezastre și se întâlnesc cu oamenii care au trăit pentru a spune povestea.

În primul episod din acest sezon, un excursionist este în căutarea câinelui său atunci când o stâncă se prăbușește sub picioare. O salvare dramatică de către o echipă de alpiniști a Coastguard este înregistrată pe cameră. Într-un alt episod, trecătorii salvează viața unei femei care s-a prăbușit pe stradă.

Judecătoarea Judy – Sezonul 17 (premieră 3 episoade de luni până vineri până la 3 august)

Cu stilul ei deschis, hotărâtă și inteligentă, judecătoarea Judith Sheindlin a reinventat săla de judecată și în acest proces a devenit o emblemă a culturii pop.

Fostă judecătoare a curții de familie din New York, cunoscută pentru abilitatea sa de a rezolva o dispută și de a ajunge la miezul problemei emoționale, Judecătoarea Judy acționează ca o adevărată busolă morală pentru persoanele care caută îndrumare și soluții în viața lor.

Obiectivul judecătoarei Judy este de a ajuta la vindecarea familiilor și a victimelor nedreptății. Există mulți imitatori, dar o singură judecătoare Judy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE