More

  Concurs cu invitații duble la filmul Mortal Kombat

  Publicat în:

  Filmul Mortal Kombat se aproprie cu pași rapizi și alături de Vertical Entertaiment ne-am decis să realizăm un mic concurs cu 3 invitații duble la filmul Mortal Kombat în cinematograful Happy Cinema.

  Despre film 

  În „Mortal Kombat„, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole.

  Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax. Un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul lordului Raiden. Un Dumnezeu mai bătrân și protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul.

  Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și mercenarul necinstit Kano, În timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers.

  Dar Cole va fi împins suficient de tare pentru a-și debloca arcanele imensa putere din interiorul sufletului său. Fiind la timp pentru a-și salva nu numai familia, ci pentru a opri Lumea Exterioară odată pentru totdeauna?

   Ce trebuie să faci ca să intrii în concurs ? 

  Răspunde corect la întrebarea de concurs ce se regăsește pe pagina de Facebook TechStart.ro.

  New Line Cinema prezintă o producţie Atomic Monster / Broaken Road Production, „Mortal Kombat”. Filmul va fi lansat în cinematografele din România pe 16 iunie 2021 și distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related