Xiaomi dă startul evenimentului Mi Fan Festival 2021

AcasăEvenimenteXiaomi dă startul evenimentului Mi Fan Festival 2021

Xiaomi anunță startul Mi Fan Festival pentru 2021 și se desfășoară începând cu data de 15 aprilie. Având tema “Explore the possibilities”, Xiaomi își dorește să invite fanii să discute și să își împărtășească experiențele cu produsele Xiaomi.

Alături de Xiaomi vine Google și Qualcomm Technolgies pentru a sărbătorii MFF 2021.

Xiaomi, Google și Qualcomm Technologies au impus întotdeauna standardele prin stabilirea tendințelor pentru industriile lor, cu soluții software și hardware inovatoare.

Qualcomm

Xiaomi a lucrat îndeaproape cu Google și Qualcomm Technologies pentru a avansa. Dar și a accelera adoptarea în masă a inovațiilor tehnologice. Xiaomi va continua să se asocieze cu cele două companii pentru a explora noi posibilități.

Așa cum sugerează tema MFF 2021, cu scopul de a face viața tuturor mai inteligentă și de a spori comoditatea utilizatorilor.

Xiaomi a pus întotdeauna Fanii Mi și utilizatorii în centrul a tot ceea ce face. Mi Fan Festival (MFF) este o reprezentare emblematică a culturii noastre Mi Fan.

Google

Anul acesta marchează a 10-a ediție a MFF și al 11-lea an de la înființarea Xiaomi. De fiecare dată, sărbătorim acest festival împreună cu Fanii Mi. Pentru a ne exprima recunoștința pentru sprijinul lor. Care este unul dintre motivele noastre cele mai importante pentru a continua explorarea și inovarea.

O ediție speciale a Redmi Note 10 Pro MFF

Prin lansarea unei ediții speciale Redmi Note 10 Pro MFF și a unei serii de activități ne propunem să ducem mai departe angajamentul nostru de a le fi întotdeauna alături Fanilor Mi și utilizatorilor”, a declarat un oficial Xiaomi.

Ediție specială Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival

La ediția Mi Fan Festival din acest an, Xiaomi lansează Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition, sub sloganul „Explore Infinite Possibilities” („Explorează posibilități infinite”).

Modelul va reprezenta un suvenir unic pe care Fanii Mi îl pot lua acasă. Ediția specială MFF a telefonului reprezintă spiritul aventuros al Xiaomi. Și încearcă să încurajeze Fanii Mi să exploreze posibilitățile infinite în viață prin conectarea Smartphone x AIoT.

Pentru a sugera tema infinitului, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition vine într-un ambalaj cu un design de inspirație cosmică. Partea din față a cutiei prezintă o imagine cu astronauți care plutesc printre galaxii. Este reprezentarea Xiaomi și a Fanilor Mi care explorează posibilitățile infinite ale vieții împreună.

Cutia conține și un sticker Mi Fan Festival cu o imagine a astronauților Mi Bunny, prin care utilizatorii își pot personaliza telefoanele, laptopurile sau alte obiecte cu un element special Xiaomi.

Pentru ediția Mi Fan Festival din acest an a fost selectată versiunea Gradient Bronze a Redmi Note 10 Pro, o culoare naturală cu luciu metalic, iar pictograma exclusivă Mi Fan Festival 2021 va fi imprimată pe spate.

Ca suvenir special, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition va fi vândut în cantități limitate la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE