Acasă Evenimente „Huawei Cloud and Computing City Summit 2020”, a avut prima oprire...

„Huawei Cloud and Computing City Summit 2020”, a avut prima oprire în Nanjing

Pe 23 iunie, ca eveniment major în Săptămâna Inovației 2020 la Nanjing, a avut loc cu succes „Nanjing Huawei Cloud and Computing City Summit 2020”. Huawei a organizat primul summit în acest an în orașul Nanjing. Lansarea de proiecte științifice și tehnologice majore la nivel global, le- a extins influența în Săptămâna Inovației la Nanjing, oferind un sprijin puternic pentru Nanjing în vederea aprofundării unei cooperări și inovări deschise și în vederea acumulării de resurse de inovare la nivel global.

Lu Yong, Vicepreședintele Senior al Huawei și Președintele Regional China declară „că orașele ar trebui să intre în era inovației urbane 2.0, unde inovația pentru aplicații și inovația de bază merg mână în mână”

Lu Yong, Vicepreședintele Senior al Huawei și Președintele Regional China
Lu Yong, Vicepreședintele Senior al Huawei și Președintele Regional China

În cadrul întâlnirii, strategia comună de inovare a fost modernizată complet. Departamentul pentru Industrie și Tehnologia Informației din Provincia Jiangsu și oficialii Huawei au semnat un acord-cadru de cooperare pentru construcția de noi infrastructuri, iar Platforma de calcul Beilian Guoxin dezvoltată de către Kunpeng (Powered by Kunpeng) a fost lansată oficial. În același timp, pentru a menține tehnologia “caldă “, Huawei a lansat „Planul Yunze” în Jiangsu pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a întreprinderilor mici și mijlocii.

Nanjing a preluat conducerea pentru a intra în etapa de inovație urbană 2.0

Din vechea capitală a umanității până la faimosul oraș al inovației, de când Nanjing a lansat strategia de dezvoltare „121” bazată pe inovație în anul 2018, a fost construit un ecosistem de inovație de primă clasă cu trei aspecte majore: resurse de bază, urmărește experiența altora şi aplică, și proiectare industrială. „Nanjing acordă o mare importanță inovației și o înțelege foarte bine.” În discursul său, Zhang Jinghua a menționat: „Ne-am propus construirea un oraș inovator cu influență globală și am efectuat o serie de reforme și explorări în patru aspecte majore: proiectare la nivel superior, structură industrială, inovație și cercetare de bază „.

Zhang Jinghua
Zhang Jinghua

Zhang Jinghua a menționat că Nanjing va sprijini întotdeauna construcția organizației Huawei în Nanjing, că va susține în continuare promovarea și aplicarea produselor inovatoare, va susține lanțul industrial Huawei și construcția lanțului de distribuție, va construi diverse platforme de cooperare și va promova întreprinderile locale și întreprinderile afiliate să se integreze activ în lanțul ecologic al Huawei, conducând astfel calea spre era economiei digitale.

Chi Yu, Director Adjunct al Departamentului de Industrie și Tehnologia Informației din Provincia Jiangsu, a declarat: „În următorii trei ani, Comitetul din Provincia Jiangsu și Guvernul Provincial vor învesti 200 de miliarde de Yuani în domeniul construcției de noi infrastructuri, vor promova cu fermitate construcția de platforme de internet industriale și internet industrial 5G +, vor dezvolta clustere de producție avansate precum Internet of Things și vor consolida investițiile în cloud computing. De asemenea, vor accelera implementarea inovării colaborative a lanțului industrial și reînnoirea puternică a acestuia, promovând industriile de înaltă calitate din Jiangsu de la nivelul mediu și înalt al lanțului valoric. ”

Lu Yong a susținut un discurs cheie intitulat „Inovația comună – piatra de temelie a dezvoltării urbane prin intermediul noilor tehnologii”, în care a subliniat că „fundația de bază determină suprastructura, iar inovația orientată către aplicația 1.0 nu mai poate satisface nevoile de dezvoltare urbane actuală. Orașele trebuie să crească investițiile în inovații de bază și să se îndrepte către era inovației urbane 2.0, în care inovația pentru aplicații și inovația de bază merg mână în mână.”

 Zhang Jinghua și Lu Yong
Zhang Jinghua și Lu Yong

Lu Yong a dezbătut numeroase realizări comune Huawei și Nanjing privind inovația de bază și dezvoltarea industrială. El a spus că în 2020, Huawei își va îmbunătăți complet strategia de inovare comună cu Jiangsu și Nanjing și va sprijini pe deplin Nanjing să preia conducerea către epoca inovației urbane 2.0.

În cadrul Summitului, Departamentul de Industrie și Tehnologia Informației din Provincia Jiangsu a semnat oficial un acord-cadru de cooperare cu Huawei privind construcția de noi infrastructuri, accelerând aplicarea de noi proiecte de infrastructură în domeniul 5G, oraș inteligent, internetul vehiculelor și internetul industrial din Jiangsu.

Lansarea oficială a Platformei de calcul Beilian Guoxin dezvoltată de către Kunpeng va provoca Jiangsu să-și construiască propria marcă de calcul și să ofere puterea de calcul necesară pentru noua infrastructură Jiangsu.

Seminarul Wotu Huawei (Nanjing) a început de asemenea să funcționeze oficial, exportând capacitățile și resursele Huawei către întreprinderile din Jiangsu, ajutând întreprinderile prin implementarea transformării digitale și a inovațiilor, promovând totodată inovația și dezvoltarea industrială.

Hong Fangming, Președintele Huawei Cloud China, a subliniat în discursul său „Inovația globală, accelerarea modernizării inteligente a instituțiilor guvernamentale și a întreprinderilor”, că transformarea și modernizarea guvernului și a întreprinderilor este un proiect sistematic extrem de complex. „Agilitatea, inovația, securitatea și colaborarea” sunt aspecte deseori întâlnite în astfel de procese. Sunt implicate toate aspectele, de la tehnologia de bază la nivelul aplicației. Huawei însuși este o un producător foarte mare, cu o experiență tehnică foarte extinsă și o experiență bogată în serviciile guvernamentale și pentru întreprinderi. Cloud-ul cu cea mai rapidă creștere din lume, Huawei Cloud acceptă trei scenarii de implementare printr-o bază de infrastructură cloud, trei platforme care permit transformarea digitală a industriei și patru servicii orientate spre scenarii. Există patru proprietăți pentru clienții guvernamentali și întreprinderi, și anume, scenariu complet în cloud-edge, upgrade inteligent, date și colaborare ecologică pentru a accelera modernizarea inteligentă a instituțiilor guvernamentale și a întreprinderilor din Jiangsu și pentru a promova inovația și dezvoltarea urbană.

El a mai spus că Huawei Cloud este cel mai bun partener pentru modernizarea inteligentă a guvernului și a întreprinderilor.

Momentul potrivit pentru actualizarea inteligentă a guvernului și a întreprinderilor

În cadrul întâlnirii, Nie Yongjun, Directorul Biroului de Inovare pentru Știință și Tehnologie din districtul New Jiangbei din Nanjing, a împărtășit modalitatea de construcție a unui „oraș digital geamăn” în districtul New Jiangbei Nanjing Prin „One city, two best”, unde oamenii și întreprinderile vor simți cu adevărat ce înseamnă servicii optime și eficiente, permițând întregului district Jiangbei să devină cel mai inteligent oraș, permițând participanților și partenerilor ecologici să obțină o dezvoltare mai bună.

Lu Zaigui, Directorul Diviziei de Transformare Industrială și Modernizare din cadrul Departamentului de Industrie și Tehnologia Informației din Provincia Jiangsu (Biroul Auto), a împărtășit cu publicul traseul de construcție a zonei pilot la nivel național pentru rețelele de vehicule din Jiangsu. El a menționat că Jiangsu se bazează pe Jiangsu Mobile, Huawei și alte întreprinderi pentru a crea un cadru tehnic într-un singur centru cu trei platforme ca lider la nivel global, stabilind o serie de standarde interne și internaționale importante în multe domenii, precum coordonarea vehiculelor rutiere și transportul inteligent, oferind un sprijin solid pentru dezvoltarea industriei de rețele auto.

Cloud for Good permite tehnologiei să se „încălzească”

Pentru a promova implementarea rapidă a „inovației în aplicații + inovații de bază”, accelerarea construcției de noii infrastructuri și sprijinirea dezvoltării sănătoase a întreprinderilor mici și mijlocii, Hong Fangming, Președintele Huawei Cloud China, Zhang Chunlei, Director General al Huawei Jiangsu, Lu Wei, Directorul General al Huawei Jiangsu pentru instituţii guvernamentale și întreprinderi, și Wang Zhen, Directorul General al Huawei Jiangsu Cloud și Business Computing, precum și alți lideri au lansat împreună Acțiunea Jiangsu „Planul Yunze”.

Noua infrastructură va impulsiona puternic inovația urbană 2.0. Lu Yong a subliniat: că „drumul este în curs de construire în epoca inovației urbane 2.0, cu un accent egal atât pe inovația de bază, cât și pe inovația în aplicații, iar Huawei va colabora cu Jiangsu pentru a promova progresul prin inovație, pentru a accelera modernizarea inteligentă a instituțiilor guvernamentale și a întreprinderilor și va pune piatra de temelie a dezvoltării urbane prin intermediul noi tehnologii. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE