București desemnat al treilea cel mai bun oraș pentru gameri

AcasăEvenimenteBucurești desemnat al treilea cel mai bun oraș pentru gameri

Internetul de mare viteză și evenimentul Bucharest Gaming Week. Au contribuit la plasarea Capitalei București în fața unor orașe precum Paris, Los Angeles și Hong Kong.

 

Studiul a fost realizat de către BroadBandSavvy

Bucureștiul a fost desemnat al treilea cel mai bun oraș în care să trăiești dacă ești gamer. Pe primele locuri s-au clasat Austin și Seul, iar Capitala României devansează mari orașe precum Paris, Los Angeles, Hong Kong sau Montreal.

Principalele puncte pentru care București a obținut locul 3 sunt banda largă de Internet de mare viteză la prețuri foarte mici, acoperire 5G completă în tot orașul, costul scăzut al chiriei. Proeminența celui mai mare eveniment de gaming local, Bucharest Gaming Week.

București are 1148 de job-uri in industria dezvoltare a jocurilor video, mai mult decat Seul și New York.

Studiul a analizat 74 de oraşe diferite printre care și București

Studiul a analizat 74 de oraşe diferite, cu o populaţie de cel puţin 500.000 de locuitori, fiind luate în calcul criterii precum disponibilitatea şi costurile de Internet de mare viteză, numărul evenimentelor de gaming și a competițiilor esports din ultimii 5 ani, locurile de muncă în industria dezvoltatoare de jocuri, acoperirea 5G, costurile hardware pentru jocuri şi costurile locuinţelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE